Allmänt

Ända in i kaklet

Jag vet faktiskt inte varifrån det uttrycket kommer (simning?) men nu är det snart ä-n-t-l-i-g-e-n färdigt för den här gången. Som vanligt, innan semestrarna drar igång är det ooootroligt mycket att göra, och i år blev det extra mycket, med väldigt kort varsel. Jag har sovit fläckvis hela veckan och har ägnat en stor del av den här natten (mellan fläckarna 😉 ) åt att fundera på vad jag skulle vilja skriva och lägga ut på intranätet, utan att peka ut enskilda personer*… 😈

Planerna för midsommar består av att 1) sova och 2) äta, som jag känner mig nu. Förutom tvätt-städ-disk som ständigt väntar på att jag ska få upp farten. 🙄 Vädret blir kanske inte det bästa, men – som jag sagt tidigare – jag ska dejta min TV hela helgen. Om jag inte får något infall och t ex åker till B eller IKEA eller någon annanstans, jag får se. *rycker på axlarna* Jag är ju fri att göra vad jag vill! 🙂

Idag blir det ”luddag” (lunch/ middag) från Grillen, innan jag far och handlar. Handelslistan har vuxit till oanade proportioner så idag måste jag. Tänkte äta först, så jag inte är hungrig när jag handlar, för då följer så mycket oplanerat med genom kassan. 😳 Dessutom kanske den värsta rushen hunnit gå över om jag inte far till affären direkt efter jobbet.

Hoppas ni får en riktigt Trevlig Midsommar! Kör försiktigt om ni ska ut på vägarna – speciellt idag, som är en av årets trafikfarligaste dagar.

UPDATE
Som om jag inte var på tillräckligt dåligt humör redan sedan tidigare, så har Microsoft sett till att slänga ytterligare bränsle på brasan, genom att skapa det fullständigt värdelösa Outlook/ Teams/ OneDrive… *fnyser drakgnistor genom näsborrarna* Nu skiter jag i det jag försökte göra klart före helgen. På måndag, när jag är utvilad, kanske jag har ork och tålamod att ta nya tag med eländet. (Det är alltså ett ”nytt” uppdrag, som inte är bråttom, som jag har hunnit börja med. Arbetet som var bråttom är klart.)


*) Somliga har gjort livet extra surt för mig den här veckan, men jag orkar inte bråka. Måste göra arbetet klart först.

2 kommentarer på “Ända in i kaklet”

  1. Trevlig Midsommar!
    Vi ska inte så långt denna helg, men det kan nog ändå ta tid,
    hörde att köerna av midsommartrafik startade i går redan…
    Men om 3 veckor ska vi ta el-bilen på långkörning norrut!

Kommentarer är stängda.