Allmänt

Ordentligt

Jag är av den uppfattningen att ska man göra något så ska man göra det ordentligt. Alltså försov jag mig ordentligt i morse… Nå, jag är nu på plats på jobbet, och vår vänlige IT-chef såg att jag verkligen behövde kaffe, så han erbjöd sig att hämta en kopp åt mig – snart är jag människa igen. Jag gjorde en miss; stängde av alarmet i mobilen på torsdag kväll, så jag inte skulle bli väckt i ottan på midsommaraftonen, och sedan glömde jag slå på det igen. Vilken tur att vi har flex! 😉

Midsommaren har varit lugn och fridfull. Jag var och handlade på torsdag kväll, efter att jag varit hem och ätit, men köpte ändå en hel del smaskiga saker att gnaga i mig framför TV:n. Nå, det drabbar ingen annan än mig. B med familj har varit till A:s familjs stuga ute i bushen, och A och C har varit på bröllop! 🙂 (Nej, de har inte gift sig, men bekanta till dem har gjort det.)

Jag lyckades få tag i en bit färdiggrillad karré när jag handlade, så midsommaren var räddad: grillad karré med potatissallad och grönsallad har stått på menyn både fredag och lördag. Sedan var det vanlig söndag (annandag midsommar? 😉 ) och då har jag levt på smörgås. 🙄

Håll i er; jag har under helgen lyckats plocka ihop och paketera två postorderreturer som länge väntat på att få åka tillbaka! Nu har paketen inte tagit sig längre än till bilen, men vilken dag som helst ska jag handla, och då tar jag med dem in i affären så de får åka hem.

Jag måste berätta något jätterart! En av mina kunder flyttar, men tog sig tid att komma in i torsdags och tala om hur mycket h*n kommer att sakna mig, då jag alltid varit snäll och hjälpsam med de ärenden vi haft, även om h*n haft dumma frågor ibland. Jag fick t o m en kram! 😯 Jag blir alldeles tårögd bara jag tänker på det – jag är verkligen inte van att få uppskattning, speciellt inte av kunder.

OK, åter till dagens att-göra-lista. Högst upp står ”mer kaffe”, då jag inte hann dricka något hemma, och där tar jag en jättemugg – på jobbet får vi bara ”en kopp” (inte en mugg) från kaffemaskinen. Sedan ska jag försöka svara på en del mail, och så har jag förstås sortering av förra veckans pappersdrivor att ta itu med. Jag får nog dagen att gå. 😉

UPDATE
Hips vips var förmiddagen över och det var dags för lunch! Båda katterna kom in och var JÄTTEhungriga; jag hann inte ge dem mat i morse då jag försovit mig. Släppte bara ut dem, men sen hann de inte komma in igen. Gissa om jag hamnade långt ner på Bästa Matte-listan? 😉 Nu är de utfodrade och ligger under altansoffan (i skuggan) och myser, mätta och belåtna. Själv hann jag knappt äta, men kommer nog att överleva tills jag är hemma igen. 😉

Dagens väder är soligt, lite blåsigt (men inte kall blåst, utan hålla-borta-myggen-blåst) och grannarna hänger tvätt för brinnande livet. 😆 Det är rätt varmt (glömde kolla termometern) och skulle bli ännu varmare imorgon, om inte väderprofeterna gissat fel. Det är i alla fall som att kliva in i en bastu varje gång jag sätter mig i bilen. 😳

Jag slängde på mig en väldigt misslyckad outfit i morse, men ska söka fram något bättre ikväll, att ta på mig imorgon. Det blev en olivgrön klänning, som egentligen inte har några större fel, men jag gillar den bara inte.