Allmänt

Lyssnat klart

Nu har jag lyssnat igenom den senaste hörboken jag haft. Den tog slut under lunchen. Äntligen har jag tid att lyssna lite på musik också! (Det är så att när jag väl börjat med en bok så måste jag höra den ända till slutet innan jag byter till något annat. Jag vill ju snabbt veta hur den slutar…) (Och jag hoppar inte över några avsnitt, vad tror ni om mig?)

Vi fick vara lite nostalgiska under eftermiddagsfikat idag. Få se om det var sista gången vi fikade i vårt gamla fikarum, d v s innan renoveringen. Allt ska rivas ut och byggas om, och vi ska dessutom få nya möbler. Det har snackats om renoveringen ett tag och nu verkar den få fart.

Det bästa är att fikarummet flyttas till vår korridor under renoveringen. Det hamnar så nära – bara en dörr bort! – att jag kommer att känna kaffedoften hela tiden. 😉 Gissa om det kommer att gå enkronor till kaffeautomaten…? Som tur är, har jag växlat till mig en rejäl näve kronor i morse, så jag är förberedd.

[tags]fikarum, kaffe, kaffeautomat[/tags]

2 kommentarer på “Lyssnat klart”

Kommentarer är stängda.