Allmänt, Foto

Ljus, ljus, strålande ljus

Idag har jag provat – för allra första gången – att tända de ljuslyktor jag tidigare köpt på IKEA för att ha här på jobbet. Det blev nästan mysigt på kontoret! (Med det menar jag att det trots allt bara är ett kontor, inget bekvämt bostadsutrymme.)

Kaffemaskinen är nu flyttad till det temporära fikarummet, åtta steg från mitt, men då det inte är kafferast än har jag inte provat om den funkar. Det verkade som att vaktisarna provade automaten innan de försvann, men ännu återstår att se hur de lyckats med flytten.

Snart är änu en arbetsvecka förbi. Kvällen ska ägnas åt att prova kläder och drabbas av jag-har-ingenting-att-ha-på-mig-syndromet inför partyt jag anmält mig till imorgon kväll. Nå, jag har kollat lite, och har insett att det är diskvänliga kläder jag behöver. Det blir diskho för mig, inte disco. Så går det när jag har äran att vara syster till festfixaren. Ni som kommer dit kan spana efter personen med en stor blöt fläck på magen i diskbänkshöjd – det är jag. 😉

[tags]ljus, ljuslyktor, party, diskho, disco[/tags]

2 kommentarer på “Ljus, ljus, strålande ljus”

  1. Dishmaster are your name. Mrs Dishmaster. Be festdeltagarna tilltala dig så och se hör svårt det är ju senare på kvällen det blir.

  2. Jag vet fler ord som blir väldigt svåruttalade: västkustskt (kan jag knappt uttala fast jag är nykter) eller kvistfritt kvastskaft. 😉

Kommentarer är stängda.