Allmänt

Dagen efter kvällen före

Femtiårskalaset jag var på igår var helt OK. Jag slingrade mig undan det mesta diskandet men hann ändå bli blöt på magen den lilla stund jag tog över vid diskbänken. 😉

Gott om folk, god mat, gott humör – kvällen var allt igenom lyckad! Speciellt uppskattad var den gubbkeps jag förärade jubilaren (den hade öronlappar och allt) men den allra bästa presenten, som gjorde honom mållös, var Resan. Alla har samlat till en Resa åt honom, en resa han drömt om i flera år. Den beräknas bli av under 2010 så han hinner spara ihop fickpengar också, för biljett och boende är fixat. 🙂

Det var många bekanta ansikten på festen, även om jag inte kommer ihåg namnen till alla. 😉 Som jag brukar säga: det har flutit mycket vatten under broarna sedan vi senast sågs… Jag iddes inte ens irritera mig på folk som kallade mig syrrans namn (ser jag ut att vara 60???) (Tyst, Jontas, jag vill inte höra din åsikt i den frågan… 😉 ) då jag själv tog fel flera gånger. Det är ju så att minnesbilden av någon man sett för drygt 20 år sedan inte åldras.

Eftersom jag inte dricker var jag bara trött idag, inte bakis. Jag har, trots det, inte gjort något som helst vettigt utan bara slappat framför TV:n hela dagen – och jag är inte färdig än. Måste ju hinna se allt jag spelat in under veckan. 😉

Jag förstår inte. Båda juniorerna har ringt och kollat om jag hade någon mat hemma, och så gnäller de på att mitt kylskåp är tomt. Deras egna kylskåp, då? *hrm* Måste ha blivit någon miss i deras uppfostran. Kan inte förstå var de får sådana fula vanor ifrån. *host host harkel*

På tal om hosta, jag både hostar och har väldigt ont i halsen idag. Ingen feber, men det fattas bara att jag skulle dra på mig någon sorts förkylning lagom till semestern. Det har kokats mängder av te i snigelskalet idag men vi får se hur det hela utvecklar sig. Även om jag hållt mig inne idag så måste jag gå ut imorgon.

[tags]50-årskalas, gamla bekanta, TV, förkylning[/tags]

4 kommentarer på “Dagen efter kvällen före”

  1. Känner igen det där, jag o syrran blir ofta kallade varandras namn. Nuförtiden är vi inte ens lika! Men tydligen har folk svårt för våra namn 😉

    Hoppas du kryar på dig, det är en envis föryklning, E har varit hemma i nästan en vecka och D var hemma nästan hela förförra veckan.

  2. Jag har kurerat halsen med te och honung, och sen får vi se hur det utvecklar sig.

Kommentarer är stängda.