Allmänt

Snöstorm

Ojdå! Det hade visst börjat snöa inatt – jag fick knappt upp dörren i morse, då all snö pressats in mot just den väggen. Nu kan det vara läge att plocka undan blomkrukorna som fortfarande står kvar på trappen, de är i vägen när jag ska sopa bort snön. 😉

Blåsten har gjort min – hittills oskottade – gård till ett hav med ömsom isiga fläckar, ömsom djupa drivor. Hoppas blåsten ger med sig så jag kan sätta igång och skotta ikväll. Det är inte så kul att skotta lös snö när den virvlar tillbaka dit där man skottat rent.

Det blir så mysigt ljudlöst när bilarna sveper förbi efter gatan. Snön dämpar alla ljuden så man ser bilarna, men hör dem inte – som en stumfilm IRL. Det är säkert inte så kul att köra i snön, för när jag gick till jobbet kändes det som att gå i mjöl. Det liksom packade där jag gick, och det tog sin lilla extra tid.

Frågan är om jag ska kämpa mig till affären under lunchen eller om jag sparar tills arbetsdagen är slut? Jag avvaktar med det beslutet tills jag ser hur de kommit igång med snöröjningen framåt lunchdags. I vilket fall som helst måste jag handla idag. Jag har öppnat sista burken kattmat i morse. 😉

[tags]snö, snöstorm[/tags]

3 kommentarer på “Snöstorm”

  1. Har du sagt om du gett upp att sitta på ljugarbänken och läsa?

    Varför har du inte ett förråd med kattmat? Själv har jag alltid uppladdat för ett halvår framåt. Torrfoder i säckar.

  2. själv är jag bekväm m snön , däremot är jag rädd att den nu ska försvinna o lämna en massa slask efter sig, så då behövs ingen kattmat ty skogen är full m möss.

  3. Jontas: Mina små pälsklingar är mer bortskämda än din, så enkelt är det.

    Jari: Välkommen! Den snö jag nu fått ligger nog kvar resten av vintern. Det är bara att ta fram skyffeln och sätta igång att skotta.

Kommentarer är stängda.