Allmänt, YouTube

I valet och kvalet

Jag har ju inte vett att vara hemma när jag blir sjuk. Då jag inte har någon feber, utan ”bara” allmänna förkylningssymtom, så gick jag till jobbet i morse. Det nästan så att jag ångrar mig lite nu, men jag ska härda ut ett tag till.

På grund av snuvan har jag avsagt mig en arbetsuppgift idag, den får skjutas till ett friskare tillfälle. Jag handlade igår och har bunkrat upp med mat (åt både mig och katterna) så jag kan bli liggande några dagar om förkylningen skulle bli värre.

Igår låg jag till sängs redan före 21:00 (spelade förstås in CSI) och har – med hjälp av nässpray och diverse andra mediciner – sovit som en stock hela natten. Jag kommer t o m ihåg vad jag drömt: jag och juniorerna har varit på besök hos Alice Cooper?!? Febermardröm? Vaknade i alla fall med Poison nötande i hjärnan…

[tags]förkylning, Alice Cooper, Poison[/tags]

5 kommentarer på “I valet och kvalet”

  1. Ja, jo. Mardrömmar är vanliga vid förkylning.

    Så då kommer du inte till G? *vågen* (Äh, jag bara sträckte på ryggen lite).

  2. Klart jag kommer – nästa vecka är jag frisk(-are) igen! Så lätt slipper du mig inte!

Kommentarer är stängda.