Allmänt

I otakt med tiden

Tusan också, jag försov mig rejält i morse! Vaknade två timmar efter väckarens första signal, som jag trodde jag snoozade – men tydligen råkade stänga av istället.

Med andan i halsen kom jag rusande in på jobbet, precis när de börjat fundera på att efterlysa mig. Har inte hunnit dricka tillräckligt mycket kaffe än, för att nå upp till nivån ”trevlig” på min egoskala, så det är tur jag har nära till kaffemaskinen. Speciellt idag.

[tags]sovmorgon, försovning, kaffe[/tags]

2 kommentarer på “I otakt med tiden”

  1. Gör som jag – ställ både mobilen och klockradion till väckning. Om man nu inte vaknar ändå och går upp innan det börjar ringa. Går du också upp före 05?

  2. *ryser* Före 05:00 har jag knappt hunnit gå och lägga mig. Men det var skönt att sova till 08:00! :mrgreen:

Kommentarer är stängda.