Allmänt

Gissa

Nu får ni gissa om jag kommer att:

a) uppgradera WordPress till version 2.7 eller

b) städa inför julen (och för att det allmänt behöver göras) eller

c) parkera mig på soffan, med eller utan chokladask?

Som extra tillval finns även ”tvätta” och ”vika tvätt” om man vill öka svårighetsgraden något i de olika momenten. :mrgreen:

[tags]frågesport[/tags]

4 kommentarer på “Gissa”

 1. Äh, du hinner allt på en timme. Du har simultanförmåga och är effektiv. Som alla kvinnor. Tror det är genetiskt. Smått sjukligt, med andra ord. Hm.

 2. Jag vet ju vad jag skulle välja… (tips: tänk på vilken bokstav som inleder mitt förnamn… ;)) Men jag gissar dock på att du inte kan motstå frestelsen av en ny uppdatering av systemet.

  Jontas: Simultanförmåga – schimultanförmåga – piluttan dig! Äffektivt kan jag inte ens stava till. Så jag är nog ingen riktig kvinna. 😉

  Kram till er båda,
  Carra

 3. Ni känner mig alldeles för väl! 😉 Så klart soffan tog mig i sin mjuka famn och lät mig sova flera timmar, vyssjad till sömns av TV:n. Jag behövde tydligen det. *gäspar*

  Sen blev jag väckt av en kompis som ville ha sällskap på julmusiken i kyrkan, och efter den fikade vi tillsammans – men nu kanske jag kommer igång med städandet? Fördelen med att bo i villa är att jag kan dammsuga på nätterna utan att störa grannarna.

Kommentarer är stängda.