Allmänt

Helgen

OK, åter till verkligheten! Helgen har varit både lugn (lördag) och lite mer livlig (söndag).

Lördag var Den Stora Sovardagen. Så fort jag vaknat och sträckt på mig lite så somnade jag om igen. Och igen. Och igen. Till slut brutalväcktes jag vid 15-snåret av en kompis som ringde och undrade om jag skulle komma och lyssna på julmusiken i kyrkan* med henne. Då var jag tvungen att stiga upp och försöka komma igång.

Söndag var jag mer alert. Diskade (tömde, fyllde och körde diskmasken) och städade, handlade det som var kvar att handla till julen (exklusive julklapparna), hann få en liten julklapp av syrran, bjöd B på middag eftersom hon ändå råkade vara hos mig, m m.

På jobbet är det stillsamt, så stillsamt att jag nästan glömmer att ta kafferast! *kors i taket*

[tags]julmusik, kyrka[/tags]

*) Julmusiken var visserligen stämningsfull, men lite för långrandig. Kyrkbänkarna ger verkligen träsmak.