Allmänt

Förspilld tid

Jaha. Så har jag suttit i telefonen en timme igen. En timme jag kunde uträttat lite av alla de hushållssysslor som blivit lidande den senaste tiden; tvätt, vikning av densamma, disk (hur i h-e kan jag dra ihop så mycket disk när jag bor ensam?), mer tvätt, o s v. Eller jag kunde ha inte bara sett, utan även hört, Simon och Tomas. 😉

Samtidigt var det väldigt roligt att J ringde! Det är evigheter sedan jag hörde ifrån henne senast, så vi hade mycket att tala om. Och jag är ju själv så himla dålig på att höra av mig. Verkligen. Det är sant.

Lyckades skära mig på tumknogen på locket till en konservburk (intresseklubben antecknar väl?) och prickade precis en blodåder. Blodet sprutade, och jag ståtar nu med ett gigantiskt plåster som täcker större delen av tummen. OK, så stort var inte såret, men jag tänkte försöka plåstra så jag inte kan böja tummen så mycket, för såret spricker bara upp hela tiden. Det sitter på leden, remember?

Mitt intressanta liv fortsätter senare ikväll med tömning av tvättmaskin och imorgon med halvdag på jobbet innan klappjakten. *gäspar* Herregud, jag tråkar till och med ut mig själv!

[tags]inte ens värt att tagga[/tags]