Allmänt

Rosk

Nu är tiden den rätta för rosk. Vet ni vad rosk är för något?

Jo, vi brukar säga att ”man roskar sig någonting” när man småäter (mellan målen eller som enskilt mål). Alltså blir det man äter rosk. Speciellt populärt så här efter jul, då kylen dignar av matrester som kan ätas enskilda eller i grupp.

Idag har jag levt i morgonrock och tofflor, precis som utlovat, medan jag mestadels legat på soffan och kollat på Discovery Travel & Living, som kör Grand Designs-special just idag. Inredningsporr på högsta nivå – allt från medeltida slott till enkla kojor renoveras för hundratusentals pund. (Mitt badrum känns plötsligt väldigt torftigt.)

Emellanåt har jag roskat mig något 😉 eller varit ut och rökt. Annars hade jag nog haft liggsår vid det här laget. B har varit förbi och mått gott åt att hennes bror inte mådde gott idag. *he he* Hemvändarparty på Hotellet igår, minsann. Själv var jag och hjälpte C att vara barnvakt, medan vi fikade och surrade om allt möjligt.

[tags]rosk, Grand Designs[/tags]

2 kommentarer på “Rosk”

Kommentarer är stängda.