Allmänt

Under över alla under

Jag kommer nog att klara mig igenom dagen, även om jag gärna fortsatt sova när väckaren ringde i morse.

Tempot är inte speciellt uppskruvat nu under mellandagarna. Telefonerna är märkligt tysta – folk är väl på mellandagsrea istället för i telefonen. 😉 En enda besökare har jag hunnit ha och jag blir verkligen förvånad om det dyker upp någon mer, bortsett från de som jobbar med mig.

Natten gick tunga fjät; så även jag. Efter att ha läst ut två böcker efter varandra insåg jag att det inte skulle sovas särskilt mycket den här natten, så jag steg upp och slog igång TV:n istället. Efter diverse dokumentärer (bl a om rymden, gladiatorer och inka-guld) slumrade jag till en stund, lagom när det började bli dags att stiga upp.

Även om min julledighet var ”kort” (fem lediga dagar på rad är inte så länge) så hann jag ändå vända dygnet. Det är inte lönt att vända tillbaka det med de lediga dagar som ligger framför mig. Jag får försöka hålla mig igång de dagar jag jobbar istället, så kan jag sova vilka tider jag vill de övriga dagarna.

Just nu är jag i lunchkoma, efter att ha besökt grillen utanför jobbet. Ahhh, så gott med något annat än julmat (som det blir till middag idag… igen)!

UPDATE
Jag har haft en till besökare på kontoret! Kors i taket! 😉

[tags]trött, vända på dygnet[/tags]