Allmänt

En ny tid

Nu, när årsskiftet närmar sig, börjar det dyka upp listor om året som gått – vad som hänt, bäst, sämst, etc. Jag är alldeles för lat för att skriva någon sådan 😉 utan tänker istället se framåt.

Jag har för vana att inte avge några nyårslöften, däremot kan jag ha målsättningar för det kommande året. Just nu ligger de på ”sluta röka”-nivån, men jag kommer säkert på fler (och stryker andra…) allt eftersom tiden går.

Min lista för 2009 ser just i detta ögonblick ut så här:

  • Sluta röka
  • Börja banta

Att de fyra orden senare kommer att blandas huller om buller är nästan oundvikligt 😉 men jag tänker i alla fall försöka. Inte den 1:a januari, utan någon/några gånger under året. Sen får vi hur jag lyckas!

[tags]årsskifte, nyårslöften[/tags]

4 kommentarer på “En ny tid”

  1. Jag tycker inte man ska ha sådana definitiva formuleringar. ”Vara lite snällare mot mig själv” är mer lagom vagt. Eller så kan du sätta upp målen:

    1. Inte röka mer än tre askar per dag.
    2. Inte väga mer än 200 kg.

Kommentarer är stängda.