Allmänt, Katter

Inte den här gången…

Trots den nyligen inkomna lönen på kontot så lyckades jag hålla fingrarna och köplusten i styr. Än så länge. Det kan ändras snabbt, kanske redan imorgon. 😉

Jag har inte klickat på köpknappen för den söta lilla notebook jag sett ut åt mig – än. Det är så typiskt mig; när jag inte har råd lockas jag av allt möjligt, men när jag väl har råd har jag hunnit tänka över saken.

(Om det är extra mycket katthår i texten ikväll så har jag madamen framför skärmen just nu. Hon passade på när inte froppisen var på plats. Problemet är bara att hon (madamen) är mycket större, skymmer mer av skärmen, sitter inte stilla och släpper mycket mer hår.)

[tags]lön, notebook, katthår[/tags]

8 kommentarer på “Inte den här gången…”

  1. *kämpar med att hålla tillbaka köplusten* Nej, inte än.

    Egentligen behöver jag den inte, den är en alldeles för dyr leksak, och den är alldeles…alldeles…underbar…… *vrider mig av begär*

    (Men vi vet ju båda hur det kommer att sluta, eller hur? :mrgreen: )

  2. *mhpfblr* *mitt spendersamma jag kämpar för att ta sig loss från mitt förnuftiga jag*

  3. I Lyckoslanten; visst var Spara en odräglig tjej? Slösa hade mer substans och karraktär (om än ovårdat yttre).

Kommentarer är stängda.