Allmänt

Ljuvliga fredag

Äntligen hemma igen, med mat i magen och kaffe bredvid tangentbordet (även det snart i min mage). Två katter ute, en inne, juniorerna på plats (d v s hemma hos sig själva). Aaahhh! *suck full av njutning*

Givetvis dyker frågan om vad jag ska göra under helgen upp. På jobbet har de flesta småpratat om sina planer (som till största delen går ut på shopping i L) och jag har blivit så sugen att åka på en shoppingrunda… Men, jag vill till både L och H. Det hinner jag förstås med på samma dag, om jag startar tidigt. Hmmm… Tål att fundera på – över natten.

Egentligen borde jag vara hemma och tvätta, men det roliga kan jag spara till en annan dag. Jag är drabbad av så många ”borden” – är det inte dem man ska plocka bort för att slippa stress? Jag borde:

  • hälsa på L och E
  • hälsa på I och C
  • åka till L på shoppingrunda och passa på att hälsa på H och K
  • åka till H på shoppingrunda, inte bara på IKEA, och hälsa på B och H när jag ändå åker förbi
  • tvätta
  • dammsuga
  • tömma diskmasken
  • storhandla och planera nästa veckas matsedel

Ja, det finns massor jag borde göra – tänk att jag måste välja och vraka bland allt det roliga! 😉

Sen är det ju typiskt att fredag efter lunch, den tid då alla andra börjar gå ner i varv – då varvar jag upp! Till slut kom jag nämligen äntligen igång med en uppgift som legat tungt på mina axlar (för att inte tala om mitt skrivbord) sedan långt före jul. Det skulle vara klart till årsskiftet, men jag skyller på att jag inte fick veta vilket årsskifte. 😉

Hade tänkt samla på mig lite övertid för att fylla upp mitt minus på flexen, men tappade helt plötsligt lusten och gick hem istället. Så nu sitter jag här. (Någon mer än jag som vill sjunga: -Hej uggla, tjena moss… 😆 )

[tags]fredag, shopping, borden[/tags]

2 kommentarer på “Ljuvliga fredag”

  1. Det blev ett alternativ som inte ens fanns med på listan. Ett inlägg om det kommer senare. 😎

Kommentarer är stängda.