Allmänt, Foto

Flätad

Idag har jag haft fläta!

Flätad

Oftast använder jag en stor plastklämma att hålla ihop håret med, i en sorts knut, annars är det svans som gäller. Ibland låter jag det hänga och slänga fritt, oftast när det torkar efter tvätt.

Problemet med hår på vintern är den statiska elektriciteten, och när man – som jag – är långhårig, far hårstrån som fisknät över ansiktet varje gång man t ex tar av eller på sig jackan. Därför sökte jag fram en hårsnodd ur skrivbordslådan och bad H fläta mig. (Det blir knöligt och löst och ojämnt när jag försöker fläta själv, och slutar alltid med att flätan hänger på sniskan.)

Att bilden blev sned, beror på att det inte är så jäkla lätt att fota sig själv bakifrån med mobilkameran. Min vanliga kamera är inte hemma, men den går att palla upp och använda självutlösare. Det går inte med mobilen.

[tags]fläta, vinter, hår, statisk elektricitet[/tags]

2 kommentarer på “Flätad”

  1. Precis! Det är många som blir väldigt förvånade när jag släpper ut det, just för att jag oftast sätter upp det med klämman. 😎

Kommentarer är stängda.