Allmänt

Tankspridd

Det kändes precis som att jag glömt något. Något viktigt. Något jag verkligen borde ha gjort… Hmmm…

Jamenhallå – jag glömde blogga! 😳

Nå, som tur är har ni inte gått miste om mycket. 😉 Jag jobbar, äter och sover – framför allt sover. Gärna tidigt på kvällen, så jag sen är jättepigg mitt i natten, innan jag försöker klämma in ännu någon timmes sömn före jobbet.

Min tidsuppfattning är lite skev. Ganska snedvriden, faktiskt. Fråga bara min älskade dotter som några gånger blivit väckt av mig nattetid, då jag kommit på någon extremt superduperviktigt jag måste fråga henne om precis då. *dålig-mor-syndromet slår till med full kraft*

Jag saknar choklad. Alldeles förskräckligt mycket. Tyvärr går det inte att få tag i den här tiden på natten, då närmsta nattöppna kiosk/mack ligger vid H-rondellen, drygt 10 mil bort. Så sugen är jag inte. Inte ikväll, i alla fall. 😉

Hertsö-rondellen
Karta från Lokaldelen.se. Krysset har jag satt dit själv. 😉

[tags]glömska, tankspriddhet, tidsuppfattning, nattöppet[/tags]

2 kommentarer på “Tankspridd”

  1. Din skeva tidsuppfattning. Jag förstår om soluret inte alltid är funktionsdugligt hos dig, men det finns både mekaniska analoga klockor och elektroniska digitala klockor. Text-tv har klocka, datorn har klocka, mobilen har klocka och man kan ringa Fröken Ur. Bara ett tips och förslag. Snigeltid är inget officiellt, så du måste lära dig att det finns alternativ. 😈

  2. Jag bor så långt bort så jag är i en annan tidszon, har du inte begripit det än? :mrgreen:

Kommentarer är stängda.