Allmänt, Foto

Måndag

Så har måndagen rullat iväg – och fort försvann den!

Jag har redan börjat göra upp eventuella planer inför helgen, men de kan hinna ändras flera gånger under veckan. Inget att bry sig om ännu. De innefattar – just nu – ett IKEA-besök. 😉 Vi får se hur det blir.

Efter en snabb middag:

Knackkorv

har jag serverat mig kaffe och är på väg mot soffan, den ljuvliga soffan.

Dagens irritationsmoment: jag ska ändra eftersändningen på päronens post, så den kommer till mig istället för till äldreboendet, men jag vet inte vart jag ska göra det IRL (bara online). Posten är ingen riktig post längre, så sant som det är sagt.

Det måste vara för att det är måndag, som jag är på så dåligt humör. Gnällig, sur och irriterad. Trött. Ont i knäna och ena höften. Ont i ryggen. Allmänt grinig – hade jag varit en häst hade jag sparkat alla jag inte nådde att bita. 👿

[tags]måndag, irriterad, dåligt humör[/tags]

5 kommentarer på “Måndag”

  1. Man ringer brevbäraren, deras sorteringsplats på posten (ring postens kundservice). Och så skäller man och säger åt dem att skriva in eftersändningen för hand i sin liggare som de går efter. Jag har haft dessa problem flertalet gånger, särskilt när jag bytte lägenhet i samma trappuppgång.

  2. Jontas: Skälla på en brevbärare??? 😯 Tror du jag är en hund? (Däremot är jag f d postis – minns du inte det? 😉 )

    Therre: Yes, jag hör av mig om det blir av! Planerna kan ändras flera gånger innan helgen.

Kommentarer är stängda.