Allmänt

Ännu en dag

Så har ännu en dag rullat iväg medan jag suttit framför datorn. Den uppmärksamme ser att jag bytt tema igen, och det tog tid. Visserligen kan jag byta tema med bara ett par klick, men det är när jag vill sätta lite extra piff på anrättningen det drar ut på tiden… Nå, nu är det gjort. Det mesta. Översättningarna gör jag senare.

Tidigare idag har jag skottat snö. Jag behövde inte skotta hela gården, då grannen tagit det värsta 🙂 men det fanns tillräckligt åt mig ändå. Speciellt som det är 20 grader kallt idag. Det snöar dessutom fortfarande, visserligen bara lite lätta flingor, men ändå.

[tags]byta tema i WordPress, skotta snö[/tags]

3 kommentarer på “Ännu en dag”

  1. ”Piffen” består av lite borttagen fetstil, ändrad textstorlek och -färg, lite smått & gott helt enkelt. Det blir mer småpiff framöver, men inte ikväll.

    Det är dessutom det andra temat jag är inne och hackar i. Det första var färdighackat innan jag upptäckte att det inte stödde widgets. 😳 Det skulle jag förstås kollat först.

    Först tänkte jag använda ett väldigt vitt tema, men jag blev snöblind av det, i kombination med snön ute. Jag får plocka fram det till sommaren. Nu ville jag ha färg! 😛

Kommentarer är stängda.