Allmänt, Foto, Katter

Tillfälligt köpstopp

Ajdå! *grinar illa*

Ute faller ännu mera snö, som sedan blåser runt i krumbukter över gårdar och gator. Där blev IKEA-resan ersatt med snöskottning. Nå, jag klarar mig. Jag köpte faktiskt servetter på Konsum för någon dag sedan. 😉 Visst fanns det fler saker jag ville ha från IKEA, men just servetterna var slut.

Det verkar bli en innesittardag idag, förutom snöskottningen, då. Katterna sover som kuddar överallt där de tycker det känns varmt och/eller mjukt (just nu: soffryggen, köksbordet bredvid elementet, badrumsgolvet) och visar måttligt intresse för att gå ut. Ja, madamen var ute och rökte med mig för en stund sedan, men bara så länge att hon hann göra det som behövde göras (hon går hellre ut än på lådan).

Sovande katt

Själv har jag tänkt se på TV (ingen som blir förvånad över det, eller hur?) och ta itu med tvätten. Jag har även en ny hörbok på gång som hjälper mig fördriva tiden. Det behövs handlas – affären öppnar 12 – och jag skulle kunna göra en matlista för veckan som kommer, samt rensa kylen, innan jag fyller på med färska varor.

Se där! Jag får nog dagen att gå! 😉

[tags]snö, söndag[/tags]

4 kommentarer på “Tillfälligt köpstopp”

  1. Jag har bara varit ut för skotta också idag.. 3ggr!
    Men funderar på leta ,mig ner på ICA eller Statoil för lite söndagsgodis 😳
    ..jaja, jag ska hitta nått till frukost i morgon också tänkte jag.

  2. När du skottar behöver du energi, snabb energi i form av godis är jättebra! Om du skottat klart så lagrar du energin tills nästa snöfall, helt enkelt. 😉

    Jag tror vi nu får syndafloden i fryst form – vem av oss är den största syndaren??? :mrgreen:

Kommentarer är stängda.