Allmänt

Att utmana ödet

Ikväll har jag verkligen utmanat ödet. Jag har duschat och tvättat håret redan ikväll, eftersom jag ska på kurs imorgon och misstänker att det är kallt även då. Med min vanliga timing så försover jag mig (mer än normalt…) de morgnar jag ska iväg någonstans och får därför rusa iväg med blött hår. Det rekommendas inte när det är kallt. Jag lovar.

Dessutom hann jag ta en liten – men välbehövd – lur innan duschen, så jag är just nu hur pigg som helst. Det senaste jag börjat prova mot sömnlöshet är rött te, men jag vet inte om det hjälper. Visst blir jag tröttare av att dricka något varmt – även kaffe funkar! – men jag blir så fruktansvärt pissnödig av te, så jag får springa på toa ett par tre gånger under natten istället. Det är inte riktigt meningen, tror jag.

Nu har jag äntligen fått bekräftelsemailet att min lilla dator är på väg. Tyvärr var den slut i vitt – fick jag ett mail om igår – så jag valde en rosa istället. 😉 Nu återstår bara att köpa en ny snygg handväska att bära den i, de gånger jag ska ha den med mig någonstans.

[tags]kvällspigg[/tags]

3 kommentarer på “Att utmana ödet”

  1. Jag duschar alltid på kvällarna under den kalla årstiden! Håret når ju ner till rumpan, och gå ut med blött hår, nej tack! Så där gjorde du klokt!
    Så himla kallt har vi inte haft, men så snart kvällen nalkas har vi minst 10 kalla grader.
    Ha nu så mysigt med kissarna, här är det Lyran och Blinka som slåss om platsen, i mattes knä i soffan
    Kramen

  2. Asta: Det blir spännande att se färgen IRL när datorn väl kommer. Vilka snygga datorväskor! *dreglar en aning*

    Paula: De dagar jag inte ska på kurs kan jag flexa på morgnarna, så då hinner jag blåsa håret. Annars funkar det att linda ihop det och fästa upp med en klämma på väg till jobbet, och sen släppa ut det för självtork när jag är inomhus igen (bor på promenadavstånd till jobbet).

Kommentarer är stängda.