Allmänt

Snuttifiering

Tro för all del inte att min blogg håller på att bli en mikroblogg! Nejdå, jag kommer att fortsätta mässa mina ordmassor.

Det har varit mycket att göra på jobbet och mycket på TV:n att sova framför på kvällarna. 😉 Dessutom har jag börjat med Fladdermusmannen, som jag kom över i pocketform under helgen. Förutom en hörbok (som inte är överdrivet intressant än så länge – jag kanske skrotar den) jag roar mig med under de korta promenaderna till och från jobbet.

Idag fick vi en rejäl genomgång av kopiatorn/skrivaren, då vi fick lära oss alla funktioner och finesser som fanns. Framför allt – min första fråga – var man stänger av ljudet! *lycklig* Jag visste det skulle ordna sig! 🙂 Och visst kan man scanna in ett dokument och maila till sig själv; det gällde bara att göra det på rätt sätt. Nu är jag nöjd.

[tags]Fladdermusmannen, Jo Nesbø, kopiator, skrivare[/tags]