Allmänt

Stackars Vickan

Det har väl inte undgått någon att kronprinsessan Viktoria (äntligen) har förlovat sig med sin Daniel? Kungligt bröllop nästa sommar, minsann! Skvallerblaskorna gnuggar händerna och hoppar runt av förtjusning.

Jag vill bara – efter att ha sett tillkännagivandet av förlovningen – ömka de unga tu. Jag och min blivande man var väldigt mycket gladare när vi tillkännagav vår förlovning. Vi såg inte ut som om vi tilldelats varsitt livstidsstraff. :mrgreen:

[tags]kungligheter[/tags]

4 kommentarer på “Stackars Vickan”

  1. 😀 Själv tycker jag att det här är jätteroligt – oerhört glädjande att detta par, som hållit ihop så trofast, nu får ta steget ut och gifta sig. Och så genialt att eklatera förlovningen precis just nu! Enligt de flesta undersökningar är cirka 80% av svenskarna positivt inställda till kungahuset, och om man utgår från de siffrorna sitter det alltså en massa svenskar hemma i sofforna och är gladare än vanligt just nu… trots finanskris, trots den känsla av hopplöshet som situationen i världen sprider. Vi behöver ljus, glans och glädje – och alldeles bortsett från att kungafamiljen gör fantastisk reklam för Sverige både som affärspartner och som turistmål, ger de människor chansen att njuta av prakt och fest. Vad är ett gäng Hollywoodstjärnor jämfört med vårt kungahus? Det mesta kändisar kan ge oss är skandaler och glitter… kungafamiljen ger oss värdighet och stolthet!

    Oj, var inte meningen att använda din blogg till detta, Snigel… sorry! Men jag blev lite medryckt i detta, som jag ser som oerhört positivt för Sverige och svenskarna. Och tänk, vi skriver historia – för första gången gifter sig en kvinna av kunglig börd med en man av folket… är det inte romatiskt?!? *tårögd*

  2. Ja, visst är det romantiskt! 😛

    Det är bara det stolpiga fusklappstillkännagivandet (oj, det blev långt, det där) med stela, tillgjorda leenden jag inte gillar. Jag vrider mig i pinsamhet varje gång jag ser det, utan att alls vara inblandad.

    Jag menar; får inte kungligheter vara som folk är mest? Visa spontan, oregisserad glädje vid ett glädjande besked?

Kommentarer är stängda.