Allmänt

Säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske…

Nu har mitt paket med baddräkterna kommit – VE OCH FASA! 😉

Jag hämtar ut det efter jobbet idag, så jag hinner prova vilken som jag passar bäst i sitter minst dåligt – för ikväll är det dags! Premiärbad med L i badhuset!

Det är åtskilliga år sedan jag simmat senast, men det är väl som att lära sig cykla; har man en gång lärt sig så kan man det sen, även om man är lite ringrostig till att börja med.

För några (rätt många…) år sedan brukade jag faktiskt då och då gå själv till badhuset och simma en timme, men det var tråkigt då jag inte hade någon som sällskap. Det kanske går bättre nu, när jag har någon med mig.

Vi har lite olika uppfattningar om simmandet, förstås, redan innan vi börjat gå dit tillsammans. 😉 Jag vill a) simma och b) snabbt duscha av mig kloret och c) gå hem. Hon vill simma, sitta i bastun, smörja in sig med diverse krämer, lite spa-aktigt, innan hemgång. Nå, vi kan nog enas om någon sorts kompromiss. Vi brukar kunna enas.

Frågan är nu om jag ska sälja biljetter till de som vill komma och se Den Vita Valen ikväll? Och vem ska fota/filma mig? :mrgreen:

[tags]baddräkter, simning, badhus[/tags]

2 kommentarer på “Säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske…”

  1. Jag har nästan funderat på att ringa TV, men det är kanske för kort varsel? 😉

Kommentarer är stängda.