Allmänt

Nätt och jämt

*pustar*

Det var nätt och jämt att jag orkade gå ända hem från badhuset (det tar ca 5 minuter i vanliga fall) men med hjälp av mina sista krafter lyckades jag ta mig in. Oj, vad det var jobbigt att simma! Roligt, men jobbigt!

Imorgon kommer jag att ha stel nacke, för jag har kört pingvinstilen hela tiden, d v s bröstsim med huvudet rätt upp i vädret. Då och då pausade jag för att räta ut nacken lite grann, men jag fick ändå ihop en massa längder. Jag vet inte exakt hur många, men sammanlagt har jag simmat drygt en halv kilometer* fast jag var otränad.

Ha! Var tror ni jag stöter på en karl, om inte i bassängen? Han bara dök upp… *fnissar* Det är sant! Han dök och kom upp precis där min armbåge var. Han dök upp, jag stötte. :mrgreen:

Mina nya badkläder gjorde succé! OK, folk stod inte och applåderade – det var faktiskt ingen som sade något – men jag var nöjd med dem, och det är huvudsaken. Bilder och/eller filmer från evenemanget får ni tyvärr klara er utan. Eller tack och lov. 😉

[tags]badhus, simning, badkläder[/tags]

*) Visst låter det mycket längre än 500 meter? 😉

2 kommentarer på “Nätt och jämt”

  1. Äh, du får vara tacksam för det lilla. Att inte alla skrikandes sprang in i ett brinnande hus för att komma bort, bort, bort. Så du måste ha valt rätt modell, färg och storlek. Grattis till ett lyckat inköp, som dessutom räddar liv. 😎

  2. Ja, nu fanns det förstås inget brinnande hus att skrikande springa in i, men det kan ordnas till nästa gång… :mrgreen:

Kommentarer är stängda.