Allmänt

Fredag

Jag har svår shoppingiver, och IKEA hägrar i fjärran… Där får det dock hägra i ytterligare någon månad, för jag har absolut inte råd med någon extrashopping innan marslönen. Det är konstigt: man ska bara köpa ett par småsaker och lika förbaskat står man med en full varuvagn i kassan. Hur kan det komma sig?

Ingen träningsvärk idag, trots att jag var som en urvriden skurtrasa när jag kom hem efter simningen igår. Inte ens nacken känns av! 🙂 Jag känner mig så stolt; jag klarade det! Inte bara att simma – det var den enkla biten – men att visa upp mig både med och utan badkläder (i damernas omklädningsrum). Och ingen höjde ett ögonbryn. Fatta vilken ångest jag haft inför det.

Ångest har jag även haft inför det medarbetar-/lönesamtal jag haft idag, med min närmaste chef. Nå, jag har fortfarande kvar mitt jobb (än så länge) så jag kan sova lugnt i natt också. 😉 Det är en pärs varje gång, och i dessa besparingstider går ingen säker… Folk sägs upp i drivor, överallt – inte bara i Sverige, utan i alla länder.

Helgplanerna är väldigt vaga. Någonstans i bakgrunden lurar tvätten, men jag tror jag ska låtsas att jag inte ser den. 😉 Speciellt inte den rena torra tvätten. Den kan vänta en vecka till. Om jag inte får ett verksamhetsryck, förstås. Fast risken är minimal… 😉

[tags]fredag, shopping, IKEA, simning, badkläder, medarbetarsamtal, besparingar[/tags]

5 kommentarer på “Fredag”

 1. Var helt säker på att det var virus på balansnerven först, men läkaren ville avfärda detta trots att jag hade alla symptom (som var mindre trevliga!), men ja… Går efter att det är lågt blodtryck, men C sa att det var då inte vanligt att man var så HÄR dålig med lågt blodtryck. För visst snurrar det ibland när man reser sig, men inte så här då man bara ska röra huvudet lite… Usch, det är synd om mig känner jag. Fast jag mår bättre idag än igår iaf!

  Åh, IKEA hägrar för mig med, men snart 😉

 2. Jontas: Tvätten går ingenstans utan mig, så den får ligga kvar i tvättstugan.

  Therre: Det kanske är kristallsjukan, förutom att du har lågt blodtryck? Den ska visst vara enkel att åtgärda.

 3. Hej! Va duktigt att du kom iväg! När jag bodde 7 mil från stan då skyllde jag på det…o sa att om jag bara bodde närmare så skulle jag minsann simma! Det har jag alltid gillat och i perioder simmat flera gånger i veckan. Nu bor jag mellan två simhallar, tar en kvart med bilen till bägge hallarna, tror du jag satt min fot på någon av dem?
  Nä Paula, nu får du skärpa dig!
  Ha en fortsatt fin helg

 4. Det var riktigt härligt att simma igen, trots min skräck inför omklädningsrummet! Få se hur jag håller mitt löfte att fortsätta, speciellt när det blir sommar. När utepoolen öppnar, stänger nämligen badhuset för säsongen.

Kommentarer är stängda.