Allmänt

Långsamt

Jag har inte förrän nu, efter middagen, börjat flytta över foton och andra filer till den externa hårddisken – och vilken tid det tar! *suckar* Tur jag har Miss Piggy så jag inte blir strandsatt utan dator, för hur skulle det då gå? 😉

”Mitt nya liv” går rätt bra än så länge. Det krävs bara att jag står emot de värsta köpimpulserna när jag handlar, så löser sig maten av sig själv. Jag kan ju inte äta det som inte finns hemma, eller hur? (Dagens middag: ungsstekt falukorv med ost- och kryddtäcke, serverad med micrad djfr grönsaksblandning. Dessutom räckte det till ett par matburkar också.)

I det paket som tidigare kom, med badkläderna jag provat igenom, fanns även fler kläder. De är däremot inte provade. Det måste jag ordna vilken dag som helst, så jag får skicka tillbaka det som inte passar. Hur jag bestämde mig för badkläderna? Det gör underverk med figuren att prova kläder i ett rum utan spegel. 😉

[tags]extern hårddisk, söndagsmiddag, postorder[/tags]

2 kommentarer på “Långsamt”

  1. Den där baddräkten som figurerar så flitigt här (borde snart ge den ett egennamn) – är den av modellen Push-up-hold-back eller Förstärk-och-förstora-valkar? 🙄

  2. Den är av modellen täck-så-mycket-som-möjligt-men-i-två-delar-så-den-inte-stramar. 😆

    Vem vet, jag kanske fotar den någon dag – utan innehåll, förstås. 🙄

Kommentarer är stängda.