Allmänt, Foto

Badkläder

Så här ser mina nya badkläder ut (om någon är nyfiken):

Badmode 2009
Ni ska slippa se dem med mig inuti. Möjligen till Beach 2029 eller så.

Jajamensan, jag har varit och simmat ikväll igen. Vi är så duktiga, L och jag, som tar oss dit för att utöva den enkla motion simning faktiskt är. Ja, L är ju den duktigare av oss, för hade inte hon börjat gå dit – och börjat tjata på mig – så hade jag nog fortfarande tillbringat tisdags- och torsdagskvällarna framför TV:n.

Ikväll kom brandkåren till badhuset! 😉 Eller Räddningstjänsten, som de egentligen heter. Tyvärr fick jag inte stanna och bli livräddad – det hade de dockor till – men jag får väl träna mig att få kramp till nästa gång de ska ha övning… Annars kan de få hjälpa mig att ta mig upp ur vattnet, för kroppen blir sju ton tyngre när jag mister vattnets bärande kraft. Speciellt om jag simmat en timme innan jag börjar klättra uppför stegen. 😉

Nu återstår bara för mig att hålla mig vaken i ca 30 minuter till, så jag kan hänga upp tvätten. När jag kommer hem med mina klordoftande kläder och handdukar, så slänger jag i dem i maskinen med en gång. Om jag hänger dem på tork ikväll så är de redo på torsdag igen!

Jag klarade faktiskt håret väldigt bra den här gången. Förra gången hade jag bara en stor klämma att hålla ihop och fästa upp håret med, och det gick inte bra. Klämman skavde i nacken när jag körde pingvinstilen (huvudet rätt upp ur vattnet) och när jag tog ur den var det som att simma med en bläckfisk på huvudet. Håret slingrade sig fast överallt där det inte skulle slingra sig.

Idag ”tvingade” jag H att fläta mig 😉 och när jag fäste upp flätan med en mindre klämma (inför simningen) så slapp jag skavsår i nacken, eller att få allt för mycket klor i håret. Det måste vara kloret som gör att håret blir som segt Svinto i konsistensen när det ska tvättas ur och borstas innan jag går hem.

[tags]badmode, simning, Räddningstjänsten, hårvård[/tags]

5 kommentarer på “Badkläder”

  1. Nejdå, inte alls! *klappar lugnande på huvudet* Jag spelar in och ser avsnittet under helgen, när jag har tid. Då kan jag spola förbi all reklam.

  2. Jontas: Nämen oj! 😯 Krya på dig!

    Therre: Det är riktigt roligt! Kom och prova, du också! 😛

Kommentarer är stängda.