Allmänt

Musik

Eftersom jag är mitt mellan två hörböcker, så lyssnar jag på musik i MP3-spelaren istället. Där har jag laddat in en salig blandning av väldigt olika artister, stilar, tidsepoker och kvaliteter.

Tidigare lyssnade jag på en-skiva-i-taget, men nu har jag släppt ”albumtänkandet” och spelar istället låtarna i bokstavsordning. Ha! Hur kul som helst! 🙂

Vilka kontraster det blir, både mellan låtar och mellan artister. Mycket är sådant jag aldrig skulle blanda i vanliga fall, men nu råkade de hamna tillsammans. Eller varför inte de få låtar jag har i flera versioner, det är rätt kul att höra dem efter varandra.

Jag brukar kolla mig själv, om jag minns vilken artist som gjort respektive låt. Det är inte alltid lätt att minnas. En del låtar kommer jag inte på vad de heter, däremot hör jag tydligt att det är en viss artist. Och så vidare.

En rätt trevlig sysselsättning på väg till och från jobbet. Snart är det väl promenaddags också – istället för simningen – men då har jag tänkt höra bok. Jag vet bara inte vilken. Lider av svår idétorka just nu, om vad jag vill läsa/höra.

[tags]musik, MP3-spelare[/tags]