Allmänt

Det snöar

Trots att sommartiden gäller fr o m inatt så snöar det för fullt här, och har så gjort hela dagen. Typiskt. 🙄

Jag tror jag ställt om alla klockor nu, åtminstone de viktigaste. För en gångs skull kom jag t o m ihåg att ställa om klockan i bilen, som annars brukar få vänta flera veckor på att jag ska komma ihåg den.

Det ligger sovande katter lite varstans. Vädret gör dem slöa. Deras matte blir också rätt slö 😉 men jag vet inte om det är p g a vädret eller om det är för att det är söndag.

Middagen – åtminstone delar av den – står i ugnen (karré) och väntar på sin äkta hälft (potatisgratäng). Det kommer även att serveras grönsaker till, men dem är det inte så bråttom att börja med än. Ingen efterrätt, den sparar jag till imorgon (äppelpaj, förstås) då L och jag kan behöva något till kaffet. Om jag ids göra den.

[tags]sommartid, söndagsmiddag[/tags]

2 kommentarer på “Det snöar”

Kommentarer är stängda.