Allmänt

Planering är A och O

Jajamensan, med bra planering så löser sig allt!

Jag trodde jag skulle få köra en ”Jesus-med-bröden-och-fiskarna”-variant av middagen idag, men en av gästerna tar ingredienser med sig. Det ska nämligen inte bara bli middag, det ska även bli lunchburkar till imorgon…!?

Inte nog med det, jag ska först förbi till päronen. Och. Det. Tar. Tid. Idag har jag några brev (räkningar) som måste lämnas på rätt ställen, och så måste jag sitta och vara sällskapsdam en stund. Dessutom ska jag kolla vilken sorts batteri det är i farsans nummerpresentatör, eftersom det tagit slut.

Disk- & tvättmask ska köras ikväll, tvätt ska hängas på tork, respektive plockas in i skåp & lådor (jag vek den när jag tog ner den från strecket igår), och jag borde handla. Måste även ha en konferens med syrran om vem som ska laga vad åt påskgästerna, så jag kan förbereda så gott det går.

Får inte glömma att sätta MP3-spelaren på laddning av både batteri och bok ikväll, då båda tog slut under lunchen. Egentligen skulle jag kunna köra undan returpapper och tomma kattmatburkar till återvinningen ikväll också, men jag tror faktiskt inte att jag ids.

Jag steg upp kl 02:22 (fråga inte!) och har fått ihop ytterligare ca 30 minuters sömn (sammanlagt) innan väckaren ringde 06:00, så jag är rätt mör idag. Vet knappt ens hur jag ska avsluta detta inlägg. 😉

[tags]planering, måsten, borden, glöm inte, orka, sömnbrist[/tags]