Allmänt

Lördag

Jag har kämpat på med tvätten idag, hela dagen. Det blir en hel del maskiner, speciellt när jag – av någon okänd anledning – helt plötsligt får för mig att tvätta alla jackorna också. En vinterjacka = en full tvättmaskin. Nå, det får ta den tid det tar. Jag är ju ledig imorgon också.*

Min MP3-spelare fick plötsligt spunk idag! Jag gjorde inget, rörde inte vid den, men plötsligt satte den sig på pausläge mitt i en mening och vägrar att göra något annat. Den går inte ens att slå av, så nu får den ligga i pausläge tills (det nytankade) batteriet tar slut.

[tags]tvätt, jackor, mp3-spelare[/tags]

*) Jag har inte mer än ca 6 jackor i användning just nu. En del med foder att ta ur och tvätta separat.

2 kommentarer på “Lördag”

  1. Nej, det går inte att öppna den med mindre än en hammare. 😉 Nu är batteriet tömt, så jag ska prova ladda den igen och se om den blivit normal igen. Håll tummarna!

Kommentarer är stängda.