Allmänt

Diverse

För den som följt min kamp med MP3-spelaren: den funkar igen! Efter att batteriet fått tömma sig, laddade jag upp det och då fungerade den, precis som om inget hänt. Jag fick höra slutet på boken. 😉

Just nu lider jag av boktorka; vet inte riktigt vad jag vill höra på. Spänning? Romantik? Förverkliga-dig-själv? Allt i en salig blanding? Eller kanske jag skulle ägna mig åt lite läsning IRL, då jag har en trave vanliga böcker som längtar efter mig.*

Dagens i-landsproblem: vi får se vad det blir till middag idag. Jag får gäster** och ska bjuda på antingen spagetti & köttfärssås eller lax med potatis & romsås. Det beror på vad jag kommer över när jag handlar – finns det bara fryst lax så blir det k-färssås. Har inte tid att tina något.

Angående matlagning: jag kollade på ett matlagningsprogram i TV häromdagen, och blev lika irriterad som vanligt. Herregud, vad de drar fram disk!!! 👿 😉

[tags]mp3-spelare, böcker, läsning, middag, matlagning[/tags]

*) Jag läser alltid böcker två varv, och de här är redan lästa första varvet. Nu väntar de på att jag ska läsa dem nästa varv.

**) Jag har ringt och tvingat dem att komma idag.