Allmänt

Kort vecka

Oj! Det har inte gått upp för mig förrän idag att det är kort arbetsvecka! 🙂

Planerna inför den kommande påsken är väldigt vaga. Det kan hända att något syskon får besök någon av dagarna, men risken/chansen att jag strandar på soffan/i sängen och bara sover mig igenom ledigheten är överhängande. Jag. Är. Så. Trött.

Nej, jag ska inte gnälla om det idag. Får väl skylla mig själv som inte kommer mig i säng som folk på kvällarna. Jag har f ö ett nytt insomningstips: när du ligger där och inte kan somna, tänk då igenom i detalj exakt hur du städar t ex källaren.

Slänger skrot, släpar fulla sopsäckar uppför trappan, sorterar de saker som blir kvar i tydligt märkta lådor på hyllor, sopar/dammsuger bort spindelnäten ut fönstren innan de torkas ur och putsas, sveper med en bred mopp längs tak & väggar för att få bort resterande spindelnät, byter de glödlampor som gått sönder för åratal sedan, sopar/dammsuger de golvytor som efter rensningen blivit avsevärt mycket större, innan de skuras med såpvatten och hård borste – och det var bara hallen… Så börjar vi om igen, i garaget/ tvättstugan/ vilket källarrum som helst den här gången…

Eller också tänker du på hur du stryker gardiner, gärna både långa och vida i något tunt, halkigt tyg som aldrig verkar ta slut. 😉

6 kommentarer på “Kort vecka”

  1. Märkligt. Jag som inte jobbar heltid ska arbeta 40 timmar denna vecka, fem dagar. Ändå är jag ledig tors-fre. Hur går det ihop? 😯

  2. Nej, jag fick faktiskt 50 kr mer än alla andra iom lönerevisionen på jobbet -02. Inte kan jag begära mer nu inte! Det går ju så dåligt för Saab.

Kommentarer är stängda.