Allmänt, Katter

Fyrkantiga ögon

Oj, vad jag känner mig som att jag har fyrkantiga ögon idag!

Under helgen har jag haft fullt upp med att titta ikapp på allt jag spelat in under de senaste två veckorna, då jag glömde (ja, glömde – kors i taket) se förra veckans inspelningar förra helgen.

Jo, jag vet, jag är en TV-nörd. :mrgreen:

Annars har jag utfört små punktstädningar och haft besök av syrran, samt juniorerna. Handlat lite mat, lyssnat lite bok, kliat massa katt.

Stormen igår gav ett varierande väder. Helt plötsligt forsade regnet mot rutorna på ena sidan av huset, regnet förbyttes till vågrätt snöfall – och så blev det soligt! Jag lät mig inte luras utan konstaterade att vindriktningen var precis rätt: jag kunde gå ut och röka, då bron var på läsidan av huset.

För den som inte vet, är katter utmärkta barometrar. De låter sig inte luras av att solen tittar fram utan borrar ner nosarna ännu djupare i filtarna när det blåser eller är sämre väder på gång. (Förutom när det är snöstorm på gång, då blir de helgalna och springer som idioter istället.)

Gammelkatten är även en utmärkt termometer vintertid. Ju kallare ute, desto längre från ytterdörren stannar han när han vill prova gå ut.

[tags]TV, storm[/tags]

2 kommentarer på “Fyrkantiga ögon”

  1. Ja, de är guld värda! 😆

    Men har inte ert TV-bolag (Boxer, Viasat, Canal Digital, etc) något erbjudande? Jag slog till hos Canal Digital, då jag fick erbjudande därifrån (i samma kuvert som månadsräkningen).

Kommentarer är stängda.