Allmänt

Inte den här gången heller

Tusan också! 👿

Jag lyckas inte få igång mobilbloggandet på det sätt jag tänkt. Annars tyckte jag det var en utmärkt mobloggtjänst, som jag hittade hos en annan WP-bloggare, men jag får den inte att fungera. Antingen är den inte kompatibel med min installation av WP eller också är inte jag kompatibel med just den tjänsten.

Just nu känner jag mig inte kompatibel med något eller någon alls, så jag kanske ska prova igen någon annan dag. När jag är på bättre humör.

En liten förklaring: jag kan skicka bilder och text med mobilen till själva tjänsten – det funkar precis som det ska. Vad jag inte får att funka är överföringen av bilder och inlägg direkt till bloggen. Det har något med mina inställningar att göra.

Nå, jag får kolla på det någon kväll när jag har tid. Med tanke på mitt övriga bloggande, så är det ingen större förlust att ni tvingas vänta på de små bildsatta tankekorn jag kan tänkas vilja dela med mig av på direkten. 😉

[tags]mobilbloggande, Myou.com, WordPress[/tags]

2 kommentarer på “Inte den här gången heller”

Kommentarer är stängda.