Allmänt

Tjohoo!

Nu återstår bara att få den sista timmen på jobbet att gå. 😉

Jag är lycklig över att slippa jaga fulla ungar ikväll: ”debutanternas afton”. Verkligen. Det är hyfsat varmt (d v s plusgrader), soligt och uppehållsväder, så det kommer att ragla omkring mer än en full unge på stan ikväll. Och inte bara här – det problemet är rikstäckande…

Men, jag behöver inte bekymra mig om det. Jag ska försöka komma ihåg att höra kören sjunga in våren kl 18 och se majbrasan kl 19. Ev grilla lite korv. Mingla med andra vårfirare. Kanske hälsa på någon bekanting. Rätt lösa planer – inget spikat – utan jag får se vad som händer.

(Note to self: kom ihåg att klä mig ordentligt varmt, långkalsonger o dyl, då det alltid är mycket kallare än man tror, när man stått stilla en stund.)

UPDATE
Jag ska sluta göra upp planer. Jag skulle bara vila en stund på soffan – och där försvann den kvällen. Det blev varken körsång eller majbrasa för mig.

[tags]valborgsmässoafton[/tags]