Allmänt

Måndagskänsla en tisdag

Det måste vara allt annat jag höll på med igår, som gör att det känns som måndag idag istället. Jag vet att det är tisdag, men det känns som måndag.

Jag råkade ut för ett måndagsproblem som tog hela förmiddagen. Det var ett arbetsmoment jag fick göra om flera gånger, d v s avbryta och börja om med, då att jag inte var säker på att jag fått med alla uppgifter som skulle vara med.* Det var en lång och krånglig procedur men till slut hade jag lyckats få allt att bli rätt.

Så vände jag blad – och insåg att jag var tvungen radera allt jag gjort och göra på ett helt annat sätt… Då kändes det verkligen som måndag, jag lovar.

Jag har vilda planer för kvällen: äta, räfsa, duscha + tvätta håret, ESC semifinal 1 (med bl a Sveriges bidrag). Vad ska ni göra?

[tags]måndag, tisdag, ESC semifinal[/tags]

*) Detta p g a en bugg i programvaran jag använde, som gör att automatiska uppgifter inte följer med i alla moment – alltså får man gå tillbaka och kolla hela tiden.

4 kommentarer på “Måndagskänsla en tisdag”

 1. Jag ska gå på bio och se Slumdog Millionaire, men räknar med att vara hemma i god tid till Schpektaklet. Sedan återstår att se hur länge jag orkar hålla mig vaken 🙄 😆
  Kram,
  Carra

 2. Det ÄR måndag! Första arbetsdagen i veckan är alltid måndag. Sedan jobbar jag i morgon. I övermorgon är det fredag, för det är alltid fredag sista arbetsdagen i veckan.

  Planen för i kväll: Tvätta (maskinen går), tumla (handdukar), laga mat, diska, ta spruta, surfa nätet (gör jag ju nu), gosa med kisse, ringa modern, programmera dvd inför tv-veckan, se ESC (agent 031 – med licens att se ESC), surfa nätet igen, lägga mig, gosa med kisse igen, sova. Hinner nog detta inom sex timmar (utom sova).

 3. Carra: Hoppas du lyckades hålla dig vaken!

  Jontas 1: Du är ju ännu mer dagvild än vad jag är!?! 🙄

  Jontas 2: Inte förrän disken stått så länge att den börjar promenera iväg av sig själv.

Kommentarer är stängda.