Allmänt

Eftersnack

Japp, jag höll mig vaken genom hela semifinalen igår! Mest p g a att B och jag SMS:ade hela tiden med tyckanden om låtar och artister. (Jag var desto segare att ta mig ur sängen i morse – men det är en helt annan historia.)

Jag håller (såklart) på vårt eget bidrag men känner mig lite tveksam till hur det kommer att gå i finalen – gillar övriga Europa operastuket?

B och jag var i alla fall rörande överens om att Israels låt var så dålig att de borde skämmas. Den gav dessutom en fadd smak i munnen – låtsas vara fredsduvor när de krigat (och fortfarande krigar) mot varandra i så många år?

De andra nordiska länderna: Islands låt var den bästa av balladerna. Finland borde bli stämda av E-Type, men visst gillade jag deras låt ändå. 😉

Turkiet kan bli farliga, mycket farliga, i kampen om seger men hon sjunger inte bra live. Videon lät bättre.

Hmm… Vilka minns jag mer? Det var inte särskilt minnesvärda inslag, men det är det ju sällan. Nu ser jag fram emot torsdagens semfinal!

[tags]ESC, semifinal[/tags]

*flinar* Jag måste bara påpeka att första gången jag såg & hörde Tysklands låt var jag helt övertygad att den var ett skämtbidrag.