Allmänt, Foto, Katter

Loppis

I rent studiesyfte, inför vår egen loppis senare i sommar, for C och jag till två loppisar som hölls här i närheten. (OK, där kanske ni genomskådar mig.) Plikttrogen som jag är – kan inte låta bli att köpa något – så gjorde jag av med hela 50 kronor, sammanlagt.

Förutom att jag köpte två sjalar (!) (den varmaste dagen på hela sommaren) så slog jag även till på en kattburk. Ja, det var inte katter i den, men utanpå den:

Kattburk

Givetvis fick jag hjälp med motivet – jag har ju en linslus, remember?

Kattburk bakom katt

Froppisen gillar verkligen att kråma sig framför kameran och är ingen match att få extrema närbilder på. Som paparazzi skulle man aldrig behöva teleobjektivet – visa bara kameran så springer hon mot den…

När vi kom tillbaka passade jag på att åka och handla när jag ändå hade bilen. *hmpf* Jag borde inte släppas in i affärer när jag precis fått lön. Jag köpte inte bara en, utan två rosenbuketter åt mig själv. Det fanns inte kvar två i samma färg så jag blandade ljusrosa och ljusaprikos, och det blev ganska bra, om jag får säga det själv.

Rosenbukett

Jag köpte även en liten burk fjolårets surströmming, som jag ska äta till (sen) middag ikväll. Nu – klockan är kvart i åtta på kvällen – är temperaturen 25 grader i skuggan utomhus, och lika varmt inomhus. Orka börja med någon mat redan? Nä, jag avvaktar. Trots att det är surströmming. *slickar mig om munnen*

[tags]loppis, fynd, linslus, rosor, surströmming[/tags]

2 kommentarer på “Loppis”

  1. Åh, vilken fin bukett du fått dig! 🙂 Passade så sött till duken!

  2. Observera att det inte är ofta jag faktiskt har duk på bordet. Nu råkade det falla sig så, men oftast är jag helt utan duk.

    Katterna blir så glada varje gång jag lägger en ny duk: – Åh, titta, matte har bäddat rent åt oss!

    Och sen ligger de och släpper allt sitt hår på duken, tills den liknar en rya…

Kommentarer är stängda.