Allmänt

Favorit i repris

Skuttade ur sängen i morse igen. Det här får inte bli någon vana! Speciellt som jag hade otroligt svårt att somna igår.

Tidigt på kvällen var jag trött, men då ”skulle jag bara”. När jag till slut var klar med alla småsysslor jag behövde göra, hade jag ”gått över tröskeln”. Ni vet, då man slutat vara trött och istället börjat bli pigg igen.

Jag har snurrat hundratals varv i sängen, läst en tråkig bok, snurrat ännu mer. Till slut var froppisen så less att försöka hålla sig fast ovanpå mig, så hon gick till ett lugnare ställe. Själv kämpade jag emot lusten att stiga upp och slå igång TV:n – jag skulle stå emot frestelsen!

Till slut somnade jag, men vaknade – trots de få timmarna – direkt när väckaren ringde. Provade snooza, men det innebar tio minuters olidlig väntan på att den skulle ringa igen så jag fick stänga av den ordentligt. Helt omöjligt att somna om.

Men nu… Strax efter lunch är jag halvt medvetslös av trötthet. Funderar på att stänga dörren och sätta på röda lampan. Äsch, tusan! Jag har ju ingen röd lampa i det här rummet! Det var i förra rummet jag hade en sådan mojäng.

Ja, ja. Jag får klara mig tills det är dags att gå hem. Sen kan jag hoppa över middagen, bara jag får sova. Soooova.

[tags]sömn, sova, trött[/tags]

3 kommentarer på “Favorit i repris”

  1. Therre: Jag börjar övergå till mitt normalläge: börjar snart sova på soffan framför TV:n igen. 😉

    Jontas: Jag har inte vänt tillbaka dygnet på rätt köl än.

Kommentarer är stängda.