Allmänt

Beställt kläder

Ojdå, nu hände det igen! 😳 Jag ”råkade” beställa kläder fast jag egentligen inte skulle. Det liksom…bara hände. Ja, ja. Det är smällar man får ta. *rycker på axlarna* 😉

Det började med att jag skulle beställa nya jeans. Två par; ett i varje färg. Jag kände att jag förtjänat en ny handväska. Till den måste jag ju ha en matchande kappa, eller hur? Dessutom behöver jag nya joggingbrallor att slafsa omkring i här hemma.

Det är vad som låg kvar i varuvagnen när jag tryckte på ”Köp”-knappen. Jag tänker inte tala om allt jag fick plocka ur vagnen för att ha en chans att betala kalaset… (Jag HAR tröjor, jag HAR tröjor, jag HAR tröjor…) Som tur var, hade jag även diverse rabatter att utnyttja för min shoppingiver.

Nu är det bara att vänta på avisering om att paket ska hämtas. Någon som känner igen den känslan? 😉

[tags]postorder, kläder, beställning[/tags]

8 kommentarer på “Beställt kläder”

  1. Klädor och väskor. Jag förstår mig inte på dig. När man kan ”råka” impulsköpa gardiner online. Säger bara; män/mars-kvinnor/venus. 🙂

    Men det är nog så – typiskt manligt beteende att köpa gardiner.

  2. Vi har alla våra olika intressen. Själv hänger jag upp ett par gardiner och låter dem hänga tills jag känner för att byta. Några år senare, alltså. Med lite tur har jag t o m två gardiner i samma färg i samma fönster.

  3. Kanske jag borde vara kringresande gardinkonsult? Vill slita ner alla blommiga puffgardiner från 80-talet och bränna. Skulle jag inte slita ner dem först skulle det väl räknas som mordbrand.

  4. Blommiga puffgardiner? Hemska tanke, dem hade jag totalt glömt bort att de fanns! Finns det levande exemplar av dem än? 😯

  5. 😆 Jag har inte ens haft några, då jag alltid varit ointresserad av gardiner. Har oftast kört med kappor.

  6. Just nu kör jag med spetsgardiner och panel. Aldrig kappa. Längder ska det vara. Enligt Simon och Tomas är kappor ”big no, no” då vi i vårt mörker behöver få in ljus. Kanske du ser för lite på tv?

Kommentarer är stängda.