Allmänt

Nattuggla

Nu måste jag verkligen försöka lägga om min dygnsrytm!

Eftersom B ockuperat TV-soffan för mig, innebär det att jag inte somnar framför TV:n längre. Det i sin tur för med sig att jag kämpar för länge med att hålla mig vaken, så jag ”går över tröskeln” (d v s blir pigg igen).

Under natten blir det en hel del TV (precis som tidigare) men numera även en massa surfande, då den lilla soffan framför TV:n inte är lika bekväm för mig (som är stor i storleken) som den stora. Då måste jag ibland flytta mig till datorstolen för att vika ut lederna en stund – och tiden går ju så fort när man har roligt. 😉

Nu är jag JÄTTEtrött idag, men det kan förstås bero på vädret också. Grått och småregnigt. Perfekt soffväder. 😉 Jag ska kämpa mig igenom resten av arbetsdagen, men när jag kommer hem ska jag s-o-v-a.

Dagens middag är färdiglagad. Jag ugnsstekte igår den karrébit jag tidigare köpt, just för att ha färdig mat till idag. inte nog med det: jag åt lunch hemma idag, för en gångs skull! *kors i taket*

Under lunchen hann jag dessutom uträtta diverse ärenden jag hade samlat ihop sedan tidigare, så jag känner mig nästan flitig. Kan det vara något virus som fått igång mig? En nyare sorts influensa?

[tags]nattvak, ärenden[/tags]

2 kommentarer på “Nattuggla”

  1. Jag var flitig igår kväll också, så det kan vara det som tog musten ur mig idag. 😉

Kommentarer är stängda.