Allmänt

Klipptid

Nu har jag äntligen beställt tid hos frissan! Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer jag att bli korthårig! Eller… Ja, vi får se hur mycket hår jag lämnar kvar, då jag inte vill ha det så extremt kort som jag tidigare hade det. Axellångt, kanske?

Jag vill gärna kunna fästa upp det med en snodd eller klämma. Dessutom vill jag ha en frisyr det går att ”göra något” med. Nu är håret för långt (!) att göra något annat än a) klämma, b) svansa eller i sällsynta fall c) fläta det, då jag inte gillar att ha det hängande & slängande.

Få se om jag lyckas behärska mig och INTE klippa luggen själv under tiden jag väntar på min klipptid? Det kan sluta med katastrof. Först blir den sned åt ena hållet, sen åt det andra, och allt slutar med en tandborste kvar uppe vid hårfästet…

[tags]klippning[/tags]

4 kommentarer på “Klipptid”

Kommentarer är stängda.