Allmänt

Hemma igen

Sådärja, då har jag gjort undan två dagars intensivt kursande på Sveriges östligaste fastlandspunkt. Inte bara jag, utan även resten av personalen, har gnuggat våra geniknölar mellan de Ytterst Delikata Måltiderna. Det sägs ju att maten är det viktigaste på en konferens, och det är så sant som det är sagt. Det känns som att vi bara ätit hela tiden, för det fanns inte en chans att bli hungrig – jag lovar!

Boendet var helt OK, lite trist bara att jag inte hade med varken någon bok eller – hör läs och häpna! – Miss Piggy. Jag måste erkänna att jag faktiskt glömde henne. Med min fantastiska framförhållning, så packade jag väskan 10 minuter innan jag gick hemifrån. Det var ren tur att jag fick med mig något alls! Nå, jag somnade på kvällen innan abstinensen blev alltför svår.

Innan vi åkte hem idag, avrundade vi dagen på IKEA (förstås). Jag shoppade loss för hela 104 kronor, och då var det bl a en riktigt dyr lampa jag köpte. Jag kollade den noga på affären, så om den nu är trasig så har jag stött sönder den själv (har inte öppnat den än). Återstår bara att fixa en passande glödlampa.

Kattvakten hade inte skött sig. Hon trodde jag bara var borta över dagen på måndag, så när jag kom hem (tisdag kväll) var det tre Väldigt Hungriga Djur som mötte mig. Jag vet inte vad som är tokigast i det hela: att hon inte märkte att jag inte var hemma, eller att hon inte märkte att katterna försökte säga henne något (-Maaaaaat!!!)… *fnissar* Ingen skada skedd, de hade torrfoder och vatten, det var bara burkmaten som var slut.

Nu är ordningen återställd, väckan är uppackad (note to self: kom ihåg att köpa en ny liten tub tandkräm till necessären, den räcker bara en borstning till) och katterna kliade/matade/ut-och-insläppta. Läget är under kontroll!

[tags]konferens, god mat, shopping, kattvakt[/tags]