Allmänt

Inte meningen

Det var verkligen inte meningen att jag skulle sitta klarvaken den här tiden på natten, då jag ska åka iväg på kurs imorgon. Det var det verkligen inte.

Jag får skylla det på min (bristande) planering. I min enfald trodde jag att torktumlaren skulle sköta sig enligt konstens alla regler, men det hade den förstås inte gjort. Istället hade den stannat mitt i programmet, så jeansen jag skulle ha imorgon var fortfarande blöta. Hade jag anat att tumlaren skulle göra så, så hade jag definitivt kollat upp saken tidigare under dagen.

Den oplanerade tuppluren/sovtimmarna framför TV:n hjälpte inte heller. Jo, de hjälpte på så vis att jag nu är jättepigg, men det är inget jag har nytta av klockan halv 3 på morgonen. Däremot vet jag att jag kommer att vara stendöd när väckaren ringer, om jag alls lyckas somna om.

Jag ska bara packa först. *muttrar* Jag har ju haft hela helgen på mig…

[tags]oplanering[/tags]

2 kommentarer på “Inte meningen”

Kommentarer är stängda.