Allmänt

Dagens svåra fråga

Idag måste jag ställa mig den svåra frågan: laga middag eller inte?

Det är söndag, vilket brukar vara min äta-på-V-dag, men både bil och dotter är spårlöst försvunna. Det betyder att jag får kravla mig ner i källaren, till frysboxen, och plocka upp de djupfrysta rödspättor som väntar på mig där. Skynda mig en sväng till affären (som stänger kl 17:00) för att fixa lite tillbehör. Laga maten. Äta. Burka rester till matlåda imorgon. Tömma och fylla diskmask. Hmm. Det ska jag nog klara. 😉

Det börjar vara dags för matsedel igen. Nu är det länge sedan jag roade (nåja) mig med att göra veckans matsedel under helgerna, så jag varje dag visste vad jag skulle laga. Det är ingen dum idé att ordna handelslistan efter matsedeln och bara handla en gång i veckan. Om inte annat sparar man både tid och pengar på att göra det. (Att hemlagad mat är tusen gånger godare än grillkioskens är en extra bonus.)

[tags]söndagsmiddag, matsedel, hemlagat[/tags]