Allmänt

Om och om igen

För alla er som väntat andlöst på svaret angående mina middagsbekymmer, så blev det panerade rödspättafiléer med potatismos till middag. Plus två lunchburkar i kylen.

Innan jag började med maten kände jag att jag börjat bli ”lite sned” i ryggen igen, att det värkte lite och vred ihop mig. Efter två timmar hade det slagit ut i nästan full blom – jag klarar fortfarande att gå på toaletten, eller rättare sagt att ta mig upp från den (ner kommer man alltid). Men mycket mer än så klarar jag inte.

Fasen! Attans! (Och en massa grövre svordomar.) Jag har verkligen inte tid med kollapsad rygg nu! Har hittills tuggat i mig ett par värktabletter och hoppas de börjar verka under kvällen. Imorgon får jag bita i det sura äpplet och ringa sjukstugan. Nu vill jag ha kollat vad det är som slår ut min rygg då och då, för det är tredje gången på ett år – och det är inte länge sedan förra gången.

Jag har ju inte gjort något! Alltså, inte burit tungt eller vridit mig i omöjliga ställningar, eller något annat som kan framkalla ryggont. Jag blir så less. Nu fattas bara att jag får nässelutslag igen för att harmonin ska vara fullständig…

[tags]ryggproblem[/tags]