Allmänt

Rapport

Jag har inte dött, jag har bara varit utan rygg ett par dagar. Nu – efter x antal smärstillande och muskelavslappnande piller – börjar jag vara på gång igen. Imorgon går jag till jobbet och försöker stå ut med allt sittande. Att sitta känns värst (jämfört med att stå eller ligga) när ryggen inte är bra, men jag kan ju variera med att höja bordet och stå någon stund emellanåt.

B har åkt iväg till sitt nya jobb, på ny ort (inom pendlingsavstånd), med sina nya jobbarkompisar. Spännande! Kom ihåg nu att inte fräsa och svära allt för mycket åt telefonförsäljare, det kan vara hon som ringer. 😉 Inget drömjobb, det tycker varken hon eller jag, men det är bättre än inget. Dessutom ger det erfarenhet som hon kan peta in i sin CV när hon fortsätter söka andra jobb. Och, vem vet – hon kanske gillar det när hon kommit igång?

Dagens rätt blev kycklinggryta. Ja, jag har gjort matsedel den här veckan! Om inte annat så för att underlätta när vi båda jobbar, speciellt som B har lite olika tider att hålla sig till. Morgondagen blir favorit i repris, d v s uppvärmd kycklinggryta, och torsdag + fredag blir det spagetti med köttfärssås (uppvärmd på fredag). Visst var jag lite lat när jag gjorde matsedeln, men det är bekvämt att ha rester.

[tags]ryggproblem, telefonförsäljare, matsedel[/tags]

4 kommentarer på “Rapport”

  1. Hm – här lovar jag ingenting. Förhoppningsvis ringer hon inte till mig eftersom jag är nixad. Jag har sett min mamma bli fullkomligt utnyttjad av telefonförsäljare så jag är inte snäll. Vi hittade så mycket skräp i hennes lägenhet när hon flyttade hit som hon blivit pålurad av försäljare så jag har faktiskt ett ganska ont öga till dem. Men om hon ringer och inte fortsätter tjata när jag säger ”Jag är inte intresserad.” så lovar jag att vara artig.

  2. Jag brukar artigt men bestämt tacka nej, men mina föräldrar har också gått på försäljarknepen många gånger. ”Speciellt erbjudande just för dig” – jo, tjena. Nå, vi får se hur det blir.

Kommentarer är stängda.